Нека Ви предложим
маршрут за Вашата визита
в Стара Загора

Време, с което разполагате

  • 2 часа
  • 4 часа
  • 6 часа
  • Цял ден

Изберете транспорт

  • Собствен автомобил
  • Ходене пеша
Stara Zagora Stara Zagora
Търсене... Facebook Instagram
bg bg

Трето издание на МСТФ "Данаил Чирпански"

Третото издание на Международен студентски театрален фестивал „Данаил Чирпански“ ще се проведе от 23-ти до 27-ми септември 2022г. в Стара Загора.
Международен студентски театрален фестивал "Данаил Чирпански" е форум за дипломни спектакли на театрални академии от Европа и света и стартира през 2017г.
Създаден е в памет на любим приятел и колега – Данаил Желев – Чирпански, който загина след пътен инцидент през 2016 г. Безмерната му отдаденост и любов към театъра се превърнаха в наше вдъхновение. Дани и неговите мечти поставиха началото на една традиция - да помагаме на други талантливи млади артисти да вървят смело по своя път и да се усъвършенстват.
Тази година фестивалът ще се проведе в залите на:
Културен център Стара Загора
Държавен куклен театър - Стара Загора
Драматичен театър "Гео Милев"
Всички спектакли, ако не е посочено друго в програмата, са с вход от 8 лв. под формата на дарение, срещу което получавате покана с конкретно място в салона. Дарение можете да направите на касата в Културен център от 23 до 27 септември или на касата в Държавен куклен театър в рамките на час преди всеки спектакъл в театъра. Всички дарения ще се използват за реализирането на МСТФ “Данаил Чирпански”.
Програмата: https://www.facebook.com/events/866617290970261

Calendar 23 Сеп - 27 Сеп
Object Културен център Стара Загора, Държавен куклен театър - Стара Загора, Драматичен театър "Гео Милев"
Location 18:00ч
Location 23:45ч

Други събития