Нека Ви предложим
маршрут за Вашата визита
в Стара Загора

Време, с което разполагате

  • 2 часа
  • 4 часа
  • 6 часа
  • Цял ден

Изберете транспорт

  • Собствен автомобил
  • Ходене пеша
Stara Zagora Stara Zagora
Търсене... Facebook Instagram
bg bg

Благотворителен концерт под надслов „Подай ръка“

По повод 20 години от създаването си СНЦ „Филаделфия 2002“ - сдружение на родители на лица с интелектуални и физически затруднения, организира благотворителен концерт под надслов „Подай ръка“. Събитието се реализира с подкрепата на Община Стара Загора.
На 26 ноември (събота), от 11.00 часа, на сцената на Културен център „Стара Загора“ излизат малки и големи таланти, обединени от каузата да допринесат за събиране на средства за създаване на ателиета за развитие на трудови навици и умения при деца и младежи в неравностойно положение, както и подпомагане на дейността на сдружението.
В програмата участие ще вземат Вокална студия „Розов свят“ към НЧ „Св. Климент Охридски“, Клуб по спортни танци „Меджик степ“, Прабългарска школа за оцеляване „Бага-Тур“, фолклорните изпълнители Веско Василев и Деница Янкова, Трупа за съвременно фолклорно изкуство „Танца на вятъра“, Формация „Димитров“ и Руслан Мъйнов. Водещ на събитието ще е Катя Русева – директор на ЧОУ „Елин Пелин“ под липите.
Входът за концерта е с покани, които са на минимална дарителска стойност от 5 лева. Те могат да бъдат взети в деня на събитието на място или с предварителна уговорка на тел. 0899112304 – Валерия Кънчева, 0889529009 – Бисера Герлимова.

Calendar 26 Ное
Object Културен център „Стара Загора“
Location ул. "Цар Симеон Велики" 108
Location 11:00ч

Други събития