Нека Ви предложим
маршрут за Вашата визита
в Стара Загора

Време, с което разполагате

  • 2 часа
  • 4 часа
  • 6 часа
  • Цял ден

Изберете транспорт

  • Собствен автомобил
  • Ходене пеша
Stara Zagora Stara Zagora
Търсене... Facebook Instagram
bg bg

Специализирано изложение за земеделие "БАТА - АГРО" 2022

Четиринадесетото издание на Специализираното изложение за земеделие БАТА АГРО, което се организира от Българската асоциация на търговците на агротехника, ще представи над 150 фирми на повече от 34 000 кв.м. нетна изложбена площ. Форумът ще се проведе от 16 до 20 май 2022 година на традиционното място - Летище Стара Загора.
Електронният каталог с представяне на фирмите-изложители вече е публикуван в уебсайта на БАТА АГРО. И тази година в изложението участват официалните вносители на земеделска техника, които представляват едни най-големите световноизвестни технологични брандове. Наред с тях са и десетки фирми от агросектора, предлагащи напоителни системи, резервни части, инструменти и други, както и браншовете, с които земеделието взаимодейства – консултантски услуги, финансови и банкови институции, автомобилната индустрия, едра строителна техника и други. Важна част от изложението са и фирмите, които предлагат семена, торове и препарати. Те ще имат мащабно участие с опитни полета с посеви, които за БАТА АГРО 2022 са обособени в индивидуална зона в близост до входа на изложението.
Наред с основната организация ще се осъществи и 360-градусова виртуална разходка на изложението, която ще е налична след края на физическата проява в уебсайта на БАТА АГРО и в Google Business View през цялата година.
Изложителите ще имат възможност да добавят индивидуална презентация на своите продукти и услуги, да реализират виртуална разходка в своя щанд, както и дори в конкретни експонати. Така земеделските производители ще могат да посещават изложението и виртуално, както и да правят справки за фирмите и тяхното портфолио.
Все още се приемат регистрации за участие, като чрез модерната онлайн резервационна система всеки изложител може бързо и лесно да регистрира и управлява профила си, да добавя допълнителни услуги и други.

Calendar 16 Май - 20 Май
Object Стара Загора
Location Летище Стара Загора
Location 11:00ч

Други събития