Нека Ви предложим
маршрут за Вашата визита
в Стара Загора

Време, с което разполагате

  • 2 часа
  • 4 часа
  • 6 часа
  • Цял ден

Изберете транспорт

  • Собствен автомобил
  • Ходене пеша
Stara Zagora Stara Zagora
Търсене... Facebook Instagram
bg bg

„BeerФестът“ Стара Загора - Столицата на бирата

00 дни : 00 часа : 00 мин : 00 сек

Седмото издание на феста ще започне на 31 август и ще продължи до 4 септември. Градът на липите ще бъде Столица на бирата и сцена за любими български музиканти. 
За сезон 2022 организаторите на „Beerфестът“ на Община Стара Загора и пивоварна „Загорка“, освен богато музикално шоу с тематични вечери, са подготвили и много изненади по случай честването на 120-тата годишнина на емблематичната фабрика.
И тази година фестивалът ще бъде с вход свободен, а музикалната програма – изпълнена с богатство и разнообразие от стилове. На сцената ще се качат както някои от вече познатите изпълнители от минали години, така и нови за „Beerфестът“ имена. Старт на петдневния фест ще дадат гласовете на изключителните Керана и космонавтите, Орлин Павлов и Веселин Маринов. Отново не са пропуснати и любителите на хип-хоп музиката. Тази година ще ги зарадват с изпълненията си на живо WoshMC, Секта, DJ Stevie G и DJ Stanchika, FO & Peeva, Billy Hlapeto & D3MO. Своето място в програмата имат и старозагорските групи Overground Brass Band и RockStage, последвани от Мери Бойс Бенд, заедно с Риа, D2, SEVI и Джони Джоели. Знаково ще бъде присъствието и на любимата Тони Димитрова. Специална е и последната вечер, посветена на българския фолклор и етно музиката, в която публиката ще пее под звездите заедно с Deep Zone Project, Богдана Петрова и Деси Добрева с Лудо Младо Бенд.
 

Calendar 31 Авг - 04 Сеп
Object Парк "Бедечка" срещу Лидл

Други събития